10 must-watch ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές , EURO U17

Κοινοποίηση

Από τότε που ήμασταν παιδιά , το καλοκαίρι σηματοδοτούσε το τέλος της σχολικής σεζόν και παράλληλα άπαντες περιμέναμε την έναρξη μιας μεγάλης διοργάνωσης , είτε EURO είτε Παγκόσμιου Κυπέλλου. Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά , καθώς το Μουντιάλ του Κατάρ θα διεξαχθεί τον χειμώνα , όμως αυτό δεν σημαίνει πως η δράση σταματάει. 

Ξεκινάμε με το EURO U-17 , που θα διεξαχθεί από τις 16 Μαΐου έως και την 1η του Ιούνη στα γήπεδα του Ισραήλ. Σε αυτή τη διοργάνωση έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2005 και ύστερα. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση είναι 16 και έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων. Το EURO για παιδιά κάτω των 17 ετών διεξήχθη τελευταία φορά το 2019 , διότι τα δύο πιο πρόσφατα τουρνουά ήταν αδύνατο να διεξαχθούν λόγω της πανδημίας. Πολυνίκης του θεσμού η Ισπανία με 9 κατακτήσεις , αν και τα δύο τελευταία τρόπαια κατέληξαν στα χέρια των Ολλανδών (2018,2019).

Μια πλειάδα ανθρώπων του χώρου θεωρούν πως η «φουρνιά» των 05’ είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Τα παιδιά αυτά μπαίνουν πλέον σε μια κρίσιμη ποδοσφαιρικά ηλικία , καθώς μέσα στην επόμενη διετία θα κάνουν τη μετάβαση απο το επίπεδο ακαδημιών σε αυτό των ανδρών. Βέβαια , κάποιοι παίκτες που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση έχουν ήδη πάρει μια «γεύση» , έχοντας καταγράψει αγωνιστικά λεπτά απέναντι σε άνδρες. Εμείς από την πλευρά μας , ξεχωρίσαμε 10 ποδοσφαιριστές που θεωρούμε πως μπορούν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο μεγαλώνοντας και σας τους παρουσιάζουμε. 

 

Όνομα : Luca Lipani 

Χώρα : Ιταλία 

Ημερομηνία Γέννησης : 18/05/2005

Ομάδα : Τζένοα 

Θέση : Αμυντικό Χαφ 

Ο παίκτης που φοράει το περιβραχιόνιο τόσο στην U-17 της Τζένοα όσο και στην αντίστοιχη της εθνική Ιταλίας. Ο Lipani είναι ένα παιδί που ξεχωρίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής , αποκτώντας πλεονέκτημα χάρη στην δύναμη και τα γενικότερα φυσικά του χαρακτηριστικά έναντι των αλλων παιδιών της ηλικίας του.

Aggressive αμυντικός μέσος , «κολώνα» στον άξονα , βασικός και αναντικατάστατος στη πορεία των νεαρών “Azzurri” μέχρι το Ισραήλ. Δυνατός στον αέρα και στις διεκδικήσεις με τους αντιπάλους , ηρεμεί το παιχνίδι και προσφέρει ανακτήσεις κατοχής λειτουργώντας ως «σκούπα» μπροστά από τα στόπερ. 

Φέτος μέτρησε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα των U-17 με την Τζένοα , βρίσκοντας μάλιστα τον δρόμο προς τα δίχτυα 7 φορές.  Η Ιταλία του Bernardo Corradi , ναι του παλαίμαχου επιθετικού , βρίσκεται στον πρώτο όμιλο με Γερμανία/Ισραήλ/Λουξεμβούργο. Εκτός του Lipani , χρήζουν προσοχής οι Chiarodia (στόπερ) , Di Maggio (κεντρικός μέσος) και Bolzan (φορ).

Όνομα : Paul Wanner

Χώρα : Γερμανία 

Ημερομηνία Γέννησης : 23/12/2005

Ομάδα : Μπάγερν Μονάχου 

Θέση : Εξτρέμ / Δεκάρι 

Ο παίκτης που δε πρέπει να λείπει από καμία λίστα. Ο Paul Wanner θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα prospect αυτής της διοργάνωσης και όχι άδικα. Αριστεροπόδαρος , εξαιρετικός τεχνίτης , πολύ δημιουργικός σαν δεκάρι με καλή κλειστή ντρίμπλα και αρκετά διορατικός. Θυμίζει…Mesut Ozil. 

Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα της Μπάγερν έχοντας αγωνιστεί σε 4 αγώνες πρωταθλήματος φέτος και έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην κατηγορία μετά τον Moukoko. Too good για το U-17 επίπεδο , παίζει με την U-19 των Βαυαρών μετρώντας 4 γκολ + ασίστ σε 12 συμμετοχές απέναντι σε παιδιά δύο και τρία χρόνια μεγαλύτερα του. Του αρέσει να έχει ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο και να κάνει συνεχώς κινήσεις ώστε να υποδεχτεί τη μπάλα στα κενά που δημιουργούνται. 

Ο Wanner είναι το αστέρι και ο ακριβότερος παίκτης σύμφωνα με το Transfermarkt (2 εκατομμύρια αξία) μιας ομάδας με περίσσιο ταλέντο που θεωρείται το μεγαλύτερο φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος. Η γραμμή κρούσης , εκτός του άσου της Μπάγερν , εμπεριέχει και τους Tom Bischof (Χοφενχάιμ , μέσος) , που έκανε επίσης ντεμπούτο φέτος στην Bundesliga , Arijon Ibrahimovic (Μπάγερν , εξτρέμ) και τον πρώτο σκόρερ των προκριματικών της διοργάνωσης , Dzenan Pejcinovic (Άουγκσμπουργκ , φορ). 

Όνομα : Mathys Tel

Χώρα : Γαλλία 

Ημερομηνία Γέννησης :  27/04/2005

Ομάδα : Ρεν 

Θέση : Εξτρέμ / Φορ

Από τα προάστια του Παρισιού , στη Βρετάνη και τις ακαδημίες της Ρεν. Αυτός είναι ο Mathys Tel , που θα ηγηθεί της επίθεσης των Γάλλων σε αυτό το τουρνουά. Πρόκειται για έναν πολυδιάστατο αθλητή. Έχει επιτάχυνση και ταχύτητα σε ελίτ επίπεδο , ενώ και η σωματική του διάπλαση μάρτυρα πως μπορεί από τώρα να είναι ανταγωνιστικός σε επίπεδο ανδρών. 

Τον περασμένο Αύγουστο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ligue 1 σε ηλικία 16 ετών και 110 ημερών σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Μπρεστ και έγινε έτσι ο νεότερος παίκτης που καταγράφει συμμετοχή σε επίσημο αγώνα με τη Ρεν , σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε έως τότε ο Eduardo Camavinga. 10 ολιγόλεπτες συμμετοχές μετράει την φετινή σεζόν ο Tel με την ανδρική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο συνδυασμός «έκρηξης» και τεχνικής κατάρτισης που διαθέτει ο Tel του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στους συνομηλίκους αντιπάλους του. Άξιοι συμπαραστάτες του άσου της Ρεν σε αυτή τη διοργάνωση , ο αγαπημένος μας Warren Zaire-Emery (PSG , αμ.χαφ) για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε σε παλαιότερα άρθρα μας , αλλά και ο συμπαίκτης του στους πρωταθλητές Γαλλίας , El Chadaille Bitshiabu (στόπερ). 

Όνομα : Kyriani Sabbe

Χώρα : Βέλγιο 

Ημερομηνία Γέννησης : 21/01/2005

Ομάδα : Κλάμπ Μπριζ

Θέση : Αριστερό/Δεξί μπακ

Έχοντας παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Youth League φέτος , μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ένας από αυτούς που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν ο Kyriani Sabbe , ο βραχύσωμος (1.72) ακραίος μπακ της Κλάμπ Μπριζ. Παρά το γεγονός πως ήταν ένας από τους μικρότερους που συμμετείχαν στη διοργάνωση , ανταπεξήλθε με περίσσια άνεση και έβγαλε μεγάλη ωριμότητα στο γήπεδο.

Γοργοπόδαρος μπακ , μπορεί να παίξει με επιτυχία και στα δύο άκρα , αν και βολεύεται περισσότερο δεξιά. Γοργοπόδαρος και αρκετά έξυπνος ποδοσφαιριστής , δεν εκτίθεται στις διαπροσωπικές μονομαχίες και ξέρει πότε να ανεβεί και πότε να μείνει πίσω ώστε να κρατήσει τη θέση του. 7 συμμετοχές και 1 τέρμα μέτρησε στη φετινή διοργάνωση του Youth League , είμαστε βέβαιοι πως σύντομα θα βρει τον δρόμο για την μεγάλη ομάδα της Μπριζ. 

Ο Sabbe , είναι πιθανό να τροφοδοτήσει με κάποια σέντρα τον Malick Fofana (Γάνδη , εξτρέμ/φορ). Τον Ιανουάριο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα της Ανατολικής Φλάνδρας. Σε αυτόν και τον Enock Agyei (Άντερλεχτ , εξτρεμ) βασίζονται οι Βέλγοι ώστε να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα , ώστε να καταφέρουν να βγουν από έναν όμιλο «φωτιά» με αντιπάλους την Σερβία ,την Ισπανία και την Τουρκία. 

Όνομα : Gabriel Misehouy

Χώρα : Ολλανδία 

Ημερομηνία Γέννησης : 18/07/2005

Ομάδα : Άγιαξ

Θέση : Κεντρικός χαφ/ Δεκάρι

Φυσικά και θα υπήρχε παίκτης του Άγιαξ στη λίστα. Και όχι άδικα. Ο Gabriel Misehouy μας εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Youth League παρότι , όπως και ο Sabbe, ήταν από τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες. Ένα παιδί που αγωνίζεται στο άξονα , είτε στη θέση «8» είτε στη θέση «10» , αποτελεί έναν από τους πιο απειλητικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει το σύνολο του Mischa Viser.

Ο νεαρός έχει καταγωγή από την Γκάνα , όμως είναι μεγαλωμένος στην Ολλανδία και βρίσκεται από το 2012 στις ακαδημίες του Αίαντα. Φέτος μέτρησε 7 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ στο Youth League , αν και αυτοί οι αριθμοί ολίγον τι τον αδικούν. Εξαιρετικός σε κλειστούς χώρους , έχει ball retention χάρη στον καλό έλεγχο της μπάλας που διαθέτει , ενώ έχει και την ικανότητα να διανύσει πολλά μέτρα με αυτή στα πόδια όντας ένας αξιόλογος ball carrier. Χαμηλό κέντρο βάρους , υψηλή τεχνική κατάρτιση και κάθετο παιχνίδι από τον Misehouy , που βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα.

Η Ολλανδία θα πρέπει σε αυτή τη διοργάνωση να μάθει να παίζει χωρίς τον βασικό σέντερ φορ της , τον Rijkhoff , που απουσιάζει από την αποστολή. Έτσι , το βάρος πέφτει -εκτός από τον Misehouy- στους Isaac Babadi (PSV , εξτρέμ) και Antoni Milambo (Φέγενορντ, δεκάρι). Ομάδα που αποτελείται κυρίως από παιδιά που αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες της χώρας (Άγιαξ,Φέγενορντ,PSV) θέλει να συνεχίσει την παράδοση και να γίνει η πρώτη χώρα που θα κατακτήσει την συγκεκριμένη διοργάνωση 3η συνεχόμενη φορά.

Όνομα : Yarek Gasiorowski

Χώρα : Ισπανία 

Ημερομηνία γέννησης : 12/01/2005

Ομάδα : Βαλένθια

Θέση : Κεντρικός αμυντικός 

Στα «χαρτιά» συγκαταλέγεται στους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της διοργάνωσης και σε αυτούς με το υψηλότερο potential. Ο Yarek Gasiorowski , πολωνικής καταγωγής αλλά γεννημένος στην Ισπανία , αγωνίζεται στη Βαλένθια και αποτελεί τον «ογκόλιθο» της ισπανικής άμυνας. Βλέπει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά ,είναι πολύ δυνατός στον αέρα αλλά και με τη μπάλα κάτω , καθώς θα τον δούμε να φτιάχνει παιχνίδι από την πίσω γραμμή. Αριστεροπόδαρος ,δεν φοβάται να προωθήσει τη μπάλα και ψάχνει συνεχώς να παίξει κάθετα ή διαγώνια με μακρινή μεταβίβαση.  

Ο Gasiorowski έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Βαλένθια , όμως οι ιθύνοντες των «νυχτερίδων» θέλουν να τον κρατήσουν οπωσδήποτε στην ομάδα και μετά το πέρας της διετίας. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη πως η Γιουβέντους θέλει να υπογράψει τόσο τον Gasiorowski όσο και τον Christian Mosquera (2004) ένα παιδί που αγωνίζεται στην U19 της Βαλένθια. Στο “Mestalla” θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην χάσουν τους δύο ποδοσφαιριστές , αν και υπάρχει ο φόβος πως η αξία του Gasiorowski θα ανεβεί ακόμα περισσότερο μετά το EURO του Ισραήλ.

Η Ισπανία είναι μια χώρα που παραδοσιακά διακρίνεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων σε όλες τις ηλικίες. Εκτός του Gasiorowski , τα βλέμματα θα πέσουν στον Miguel Carvalho Vianna (Εσπανιόλ , μέσος) , ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα στα προκριματικά , αλλά και στον Iker Bravo (Λεβερκούζεν , φορ) που έκανε το ντεμπούτο του φέτος με την μεγάλη ομάδα της Λεβερκούζεν και φέτος κλήθηκε στην U19 των “Furias Rojas”.

Όνομα : Can Uzun

Χώρα : Τουρκία 

Ημερομηνία γέννησης : 11/11/2005

Ομάδα : Νυρεμβέργη

Θέση : Δεύτερος επιθετικός 

Κανονικά σε αυτή τη θέση θα τοποθετούσαμε το μεγαλύτερο ταλέντο του τουρκικού ποδοσφαίρου , τον Arda Güler της Φενέρμπαχτσε , όμως ο νεαρός δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο τουρνουά λόγω τραυματισμού. Εκτός του Güler , στις κλήσεις δεν υπάρχει ούτε το όνομα του άλλου μεγάλου σταρ αυτής της ομάδας , του Kenan Yildiz της Μπάγερν. Το «κουπί» λοιπόν στην επίθεση πρέπει να το τραβήξει ο Can Uzun και η αλήθεια είναι πως έχει την ικανότητα να το κάνει.

Γεννημένος στο Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας , ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ίγκολσταντ προτού μεταπηδήσει στις αντίστοιχες της Νυρεμβέργης το 2019. Τον Σεπτέμβρη του 2020 , σε ηλικία 14 ετών , έκανε το ντεμπούτο του με την U17 της ομάδας και μέσα σε 25’ κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ. Φέτος έχει «διαλύσει» της άμυνες του πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών , καθώς μετράει 22 γκολ σε 19 αγώνες. Από τα λίγα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που δεν είναι ο κλασικός poacher , παρότι έχει έφεση στο να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Uzun μπορεί να βγει έξω από την περιοχή , έχει καλή ντρίμπλα και χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια για να εκτελέσει.

Ήταν καθοριστικός στα παιχνίδια του Elite Round , της τελευταίας δηλαδή φάσης των προκριματικών πριν από την τελική διοργάνωση. Στα δύο τελευταία από τα τρία συνολικά παιχνίδια του μικρού ομίλου , ο Uzun πέτυχε 2 γκολ απέναντι στην Ουαλία (5-2) και άλλα τόσα απέναντι στους Σλοβένους , ενώ μοίρασε και μια ασίστ στην σπουδαία νίκη των Τούρκων με 4-3. «Βολιδοσκοπείται» από την Μπάγερν , όμως η Νυρεμβέργη κατάφερε να τον «δέσει» , καθώς ο νεαρός υπέγραψε τον Φλεβάρη επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2024. 

Όνομα : Mateja Bubanj

Χώρα : Σερβία

Ημερομηνία γέννησης : 03/01/2005

Ομάδα : Ερυθρός Αστέρας 

Θέση : Σέντερ φορ

Αυτό το τουρνουά αν μη τι άλλο έχει εξαιρετικούς σέντερ φορ και δε γίνεται να μην αναφερθούμε τουλάχιστον σε ορισμένους εξ’ αυτών. Ο Mateja Bubanj είναι ίσως ο βασικός λόγος που η Σερβία βρίσκεται στην διοργάνωση. Φανταστικός στα προκριματικά , πέτυχε 4 τέρματα στα 3 τελευταία κρίσιμα παιχνίδια και συνολικά 8 , όντας από τους πρώτους σκόρερ της διαδικασίας. 

Καθαρόαιμο «9αρι» , το μεγάλο ταλέντο των ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα , κάνει «πλάκα» στο εγχώριο πρωτάθλημα στις αντίστοιχες ηλικίες , καθώς έχει σημειώσει 32 γκολ σε 26 αγώνες. Πραγματικός «μπόμπερ» μπροστά από το τέρμα , αν και αρέσκεται να βγαίνει και έξω από την περιοχή προσπαθώντας και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Πολλοί έχουν ήδη αρχίσει τις συγκρίσεις με τον Aleksandar Mitrovic , λόγω της έφεσης που έχουν αμφότεροι στο σκοράρισμα.

Η Σερβία μπορεί να εξελιχθεί στο “dark horse” της διοργάνωσης , αν και βρίσκεται -όπως είπαμε και παραπάνω- στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο. Στο πλευρό του Bubanj θα υπάρχει ο Jovan Milosevic (Βοϊβοντίνα , φορ) , ένας υψηλόσωμος κεντρικός επιθετικός που αποτελεί απειλή κυρίως από αέρος για τις αντίπαλες άμυνες. Αυτοί οι δύο θα βρίσκονται στη γραμμή κρούσης και οι Σέρβοι περιμένουν πολλά από αμφότερους.

Όνομα : Zidan Sertdemir

Χώρα : Δανία 

Ημερομηνία Γέννησης : 04/02/2005

Ομάδα : Λεβερκούζεν

Θέση : Κεντρικός μεσος / Δεκάρι

Ένα ακόμα «διαμαντάκι» από τις ακαδημίες της Νόρτζελαντ. O Sertdemir , τουρκικής καταγωγής μεγαλωμένος στη Δανία , είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Η Λεβερκούζεν έδωσε πάνω από 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα τον εντάξει στην πρώτη ομάδα. Ήδη ο μικρός έκανε το ντεμπούτο του φέτος και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει ποτέ στην Bundesliga με την φανέλα της Μπάγερ σε ηλικία 16 ετών και 276 ημερών. 

Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός χαφ , αλλά είναι συνήθως ο κύριος δημιουργός της ομάδας. Μπορεί να κατέβει χαμηλά για να υποδεχτεί τη μπάλα και να την προωθήσει είτε κουβαλώντας τη είτε με κάποια μεγάλη πάσα. Θα τον δει κανείς συχνά να ελίσσεται ανάμεσα στους αντιπάλους χαφ , ενώ του αρέσει να ρίχνει το κορμί του από τη μια ,προσποιούμενος, και να φεύγει με την μπάλα προς την άλλη κατεύθυνση αφήνοντας πίσω τους αμυντικούς. Αριστεροπόδαρος γαρ , είναι από τεχνικής απόψεως ήδη έτοιμος για να αγωνιστεί στην μεγάλη ομάδα. 

Ο Sertdemir θα έχει στο πλευρό του τον αρκετά δημιουργικό Valdemar Andreasen (Μίντιλαντ , μέσος) που μετράει 7 τέρματα και έχει μοιράσει 9 ασίστ σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος με την U19 των περσινών πρωταθλητών Δανίας. Πολύ αξιόλογος και ο τερματοφύλακας της ομάδας , Theo Sander (Άαλμποργκ) , 1.92 που διαθέτει καλά ρεφλέξ.  

Όνομα : Jardell Kanga 

Χώρα : Σουηδία 

Ημερομηνία Γέννησης : 13/12/2005

Ομάδα : Λεβερκούζεν

Θέση : Εξτρέμ / Δεκάρι 

Η Λεβερκουζεν έχει την τιμητική της στο συγκεκριμένο αφιέρωμα , αν και ο Jardel Kanga είναι παιδί της μεγάλης της Μπρομαποϊκάρνα σχολής. Μπορεί ο σουηδικός σύλλογος να βολοδέρνει στην δεύτερη κατηγορία , όμως κατα καιρούς έχει αναδείξει μερικούς πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές , όπως ο Dejan Kulusevski , ο Albin Ekdal , ο Ludwig Augustinsson και ο Viktor Gyokeres. Ο Kanga αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια της τρίτης εθνικής κατηγορίας με την φανέλα της Μπρομαποϊκάρνα την περασμένη σεζόν , σημείωσε 5 τέρματα και βοηθησε στην άνοδο της ομάδας προτού μεταγραφεί τον περασμένο Ιανουάριο στην Λεβερκούζεν έναντι 500 χιλιάδων ευρώ. 

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο νεαρός είχε προταθεί και σε ελληνικό συλλογο , το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τα μέσα ενημέρωσης , όμως παρά το ενδιαφέρον της ομάδας η περίπτωση δεν προχώρησε και ο νεαρός έκλεισε στις «ασπιρίνες». Πολύ κοντρολαρισμένος παίκτης , χαμηλό κέντρο βάρους , και πολύ γρήγορος , έχει ήδη παραστάσεις από επίπεδο ανδρών. Την περσινή σεζόν ήταν πολύ απειλητικός μετρώντας 0.37 xG /90’ και 4.3 επαφές με τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή /90’ .

Ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μεταξύ των Σουηδών στα προκριματικά , χάνοντας μόνο ένα πεντάλεπτο. Ο νεότερος σκόρερ της Μπρομαποϊκαρνα σημείωσε 3 γκολ και 2 ασίστ στην προκριματική φάση , συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ πετυχημένη πορεία των Σουηδών μέχρι την τελική φάση.

Διαβάστε επίσης

Κατηγορίες